Λίγα λόγια για το Παρατηρητήριο.

Tο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο στην χώρα με συνδεδεμένα πάνω από 1000 μέλη σε συλλογικές οργανώσεις και τώρα εξελίσσεται στη ευρύτερη κοινωνική δικτύωση ενεργών Πολιτών στο Facebook με πάνω από 25,000 φίλους Πανελλαδικά.

membersparatiritirio

Σε κάθε περιφέρεια, σε κάθε νομό και στη συνέχεια σε κάθε δήμο δημιουργούνται λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης με στόχο τον κοινωνικό έλεγχο και τη διαφάνεια στη κρατική γραφειοκρατία αλλά και τη διάχυση ενημέρωσης για την κοινωνική οικονομία την συμμετοχική οικολογία και συμμετοχική δημοκρατία.

Με την ίδρυση του Πανελλήνιου Παρατηρητηρίου των Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών, ένα νέο ελπιδοφόρο μήνυμα δικτύωσης και συνεργασίας γεννήθηκε κι απλώνεται σ’ όλη την χώρα. Ένα νέο μήνυμα που συνδέεται με το κίνημα κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογίας, οριζόντιας επικοινωνίας, με κινητήρια δύναμη τους ενεργούς πολίτες και τα κοινωνικά δίκτυα δημιουργώντας ένα κοινό όραμα.

Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά όλης της χώρας, συλλογικές οργανώσεις συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Παρατηρητήριο των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών και ανατρέπουν την αρνητική παράδοση που θέλει όλο αυτό το χώρο κατακερματισμένο και εξαρτημένο από το σύστημα νομής της εξουσίας.

Βασίλειος Τακτικός

Βασίλειος Τακτικός

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Μ.Κ.Ε «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ»

Advertisements
This entry was posted in ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. Bookmark the permalink.